Våren i boden

Vy från TvillingabodenUnderbart är kort men lite för kort.

Vi är glada för våra ålagillen och vi har dem under en kort tid varje höst. Vi önskar att fler kunde få ta del av Tvillingaboden och dess miljö, havet, luften och skönheten under vår och sommar.

Vi kom fram till att det skulle vara roligt att hålla luncher och middagar i maj & juni innan fisket börjar för året. Vi har länge njutit av vår dotter Annas (vår kock) härliga och mustiga fiskgryta med hembakat bröd och hemgjord rouille och vi tycker att varför skulle inte fler få ta del av denna matupplevelse med fantastisk utsikt och vågornas brus som musik. Så nu vet ni varför vi erbjuder denna meny som kan intas som lunch eller middag.


Tvillingaboden
Bokning:

  • Senast 3 dagar innan, slutet sällskap,
  • Lunch 13.00-15.00
  • Middag 19.00-22.00
  • Minimum betalning 10 personer
  • Max 20 personer
  • all bokning är bindande

stenshuvud

Detta erbjuder vi till Dig som vill uppleva en utsökt lunch eller middag i lugn och harmoni med natur och miljö.

Tvillingaboden´s Vårmeny

  • Snittar med rökt ål och pepparrotscreme
  • Tonicgranité
  • Kalixlöjrom på smörstekt hembakat bröd med rödlök, lime och creme fraiche
  • Katalonsk fiskgryta med hembakat bröd och rouille
  • Cafe Affogato med choklad- och kanelpoundcake
  • Kaffe

Välkommen till Våren i boden!

// ANNA CHARLOTTA ARVEDSON


kalixlojrom katalonsk_fiskgryta Cafe_Affogato